Anbefalinger

Foto: Christian Høyer

Thomas K. Rasmussen

Kommunikationschef Copenhagen Pride

Copenhagen Pride havde inviteret Abdel til at være moderator på en debat omkring tonen i samfundet under Copenhagen Pride Week 2015, og det viste sig at være det helt rigtige valg. Abdel var velforberedt, havde sat sig grundigt ind i emnet på forhånd og gjorde meget ud af at sikre, at alle deltagere kom til orde. Debatten blev styret med sikker hånd, og Abdels journalistiske baggrund gjorde samtidig, at der blev stillet spørgsmål til deltagernes udsagn de helt rigtige steder. Abdel er 100% tilstede og lægger vægt på saglighed i sit arbejde. Han tilførte debatten et glimt i øjet og fik med garvet interviewteknik belyst alle relevante vinkler. Copenhagen Pride vil med stor glæde samarbejde med Abdel fremover også, og vi har kun rosende ord tilovers for den uvurderlige moderator-rolle han tog på sig.

Hanne Kit Olesen

Vestegnens Sprog- og Kompetencecenter

Berigende, oplysende og underholdende Abdel var fantastisk og fik meget applaus.

Niels Schack

Ølstykke Bibliotek

Et godt og efterspurgt foredrag, med mange sjove anekdoter. Godt med den lokale vinkel, at Abdel har haft en del af sin opvækst i vores by.

Søren Hvidt

Bremen Teater

Abdel har været ekstraordinært tjekket i forløbet op til foredraget. Han har formået at skabe en unik aften med special guests, der har haft både stor indholdsmæssig værdi samt god PR værdi for arrangementet.

Sune Agger

Learnmark Horsens

Fornemt formidlet og meget relevant foredrag, der ramte målgruppen.

Leif Lund Jakobsen

Initiativtager Musik Uden Grænser – en tværkulturel musikfestival

Velforberedt, engageret og yderst kompetent i konferencier-rollen. Blændende til at sætte rammen, sikre en rød tråd gennem hele programmet og skabe overblik for publikum. Alt sammen på en empatisk og tillidsvækkende måde.

Mette Kirkegaard Jensen

Borgerservice & Biblioteker, Hovedbiblioteket. Aarhus Kommune

Abdel holdt et underholdende og engageret foredrag, for vores fyldte sal. Han havde den i sin hule hånd ????

Anni Lyngskær

Tuborgfondet

Abdel var vært og gjorde det fantastisk.

Lillian Bigum

Danske Professionshøjskoler

Helt vildt god og professionel at samarbejde med. Velforberedt og imødekommende uanset tema og debattører. Og jeg var vildt imponeret over hans evne til at holde snor og fremdrift i debatten, særligt i de virkelig nørdede temaer, hvor ’tunge’ eksperter forsøgte at kapre ord og retning.

Lena S. H. Nilsson

Guldborgsund-bibliotekerne

Hjertevarmt, nede på jorden, sjovt, spændende og inspirerende foredrag leveret af et meget nærværende menneske. Abdel tog sig god tid i pausen til at sælge og signere bøger og få taget billeder. Det betyder meget, at folk føler sig taget godt imod af foredragsholderen. Perfekt formidling!

Michael Mikkelsen 

Tølløse Privat- og Efterskole

Abdel styrede slagets gang med ro, overblik og et befriende glimt i øjet. Han formåede at underholde samtidig med, at panelets deltagere fik ligeligt taletid og spørgsmål.

Pernille Redder

Copenhagen TV Festival

Abdel Aziz Mahmoud interviewer på formfuldendt engelsk med overskud og indlevelse. Vi glæder os til at hyre ham igen.